TOKİ ile 2+1, 3+1 ev alacaklar müjde! 400 bin TL faizsiz destek kredisi verilecek!

TOKİ ile 2+1, 3+1 ev alacaklar müjde! 400 bin TL faizsiz destek kredisi verilecek!

Uzun süredir hayalini kurduğu o eve kavuşmak isteyenler kira öder gibi ev sahibi olabilecekleri TOKİ'nin özel teklifine ek faizsiz kredi kampanyasına başvurabilecek. 400 bin TL konut kredisinden kimler, nasıl faydalanabilir? İşte merak edilenler

Ekonomik olarak çıkmazda olan vatandaşın nakit ihtiyacını giderecek o özel kampanya TOKİ tarafından duyuruldu. TOKİ SGK işbirliği ile başlatılan faizsiz konut desteği 81 ilde başvuruda bulunmak isteyenlerin faydasına sunulacak. Özellikle düşük ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesini sağlayacak bu özel proje, konut piyasalarında yeniden hareketlilik başlatacak.

Yükselen banka faizlerine inat konut kredisi almak isteyip çekinenler için kırk yılda bir denk gelecek bu fırsat ödemede esneklik sağlayacak. Uzun vadede uygun kredi ödeme koşulu ile faizsiz destek ödemesinden faydalanmak isteyenler için şartlar henüz netleşmedi. TOKİ'nin yeni projelerinde sunacağı faizsiz kredi teklifine dair detaylar kısa süre sonra açıklanacak.

TOKİ Faizsiz Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Uzun süredir konut piyasalarında büyük bir durgunluk hakim. Ekonomi politikalarında yapılan yanlış hamleler, banka faizlerinde başlayan günübirlik yükselişler krediye olan talebi azaltıyor. Her türlü zorluğa karşı en uygun çözümleri yine TOKİ SGK işbirliği ile sunmak için hazırlanıyor.

Düşük faizli ya da faizsiz konut kredisi imkanları ile öne çıkan TOKİ Ziraat Bankası aracılığı ile 400 bin TL'ye kadar faizsiz konut kredisi verecek. Bu proje hayata geçtiği anda kredi desteği ile satın alınacak evin bir yıl boyunca sahibi tarafından kullanılması gerekecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.